Friday, August 9, 2013

The Lily of The Valley

DP by Dian
Ramadhan Rose Collection
Dress : Lily Dress, DP by Dian
Scarf : DP by Dian
Bag : Chanel
Shoes : Rubi
Make up by myself using Wardah Cosmetics
















20 comments:

Untje van Wiebs said...

Sukaaa liat foto-fotonyaaa <3

Ine Elsa Putri said...

suka banget sama lily dressnya, warnanya lucu dan jd pingin pake dressnya, :D

www.pieine.blogspot.com

Siti Mar`atus Sholikhah said...

ceraaahh :)

Syarif Hidayatullah said...

Tambah ayu saiki jeng hehe

afifah salsabila said...

Keren banget Kak Dian !!!!

http://parksalsa.blogspot.com/2013/08/hijab-style-inspiration-soft-pink.html
tolong beri saran ya kak :)

Rivinan Fashion Blog said...

Subhanallah, so beautifull <3 mau nanya kak, itu tempatnya dimana ?>;) visit our blog on : http://rivinan-fashion-blog.blogspot.com/ We're newbie on fashion blog, please give a reccomendation, thnks ;)))

This is Aniqoh's world said...

Love. Inspiration. Like.
Www.damanikhere.blogspot.com

putri febrianti said...

assalamu'alaikum mbak Dian,

saya Putri dari Pekanbaru, insyAllah saya akan menikah di bulan desember tahun ini,saya ingin sekali bisa menggunakan gamis cantik dengan kain tenun dengan accesories batu2 yg mbak gunakan di pernikahan mbak, saya sudah datang ke gerai mbak di pekanbaru, tapi ternyata gaun itu tidak ada dsn,

kira2 bisa ga ya mbak saya sewa bajunya, jadi bajunya mbak kirim ke gerai pekanbaru,

saya sangat berharap bs menggunakan gaun cantik di hari special saya,

saya tunggu jawabannya y mbak, kalau mbak berkenan, tolong balas ke email saya putri.ym@gmailcom


Wasalam,

Setyo-Utomo Said said...

Loving your lovely blog :)

Hodak said...

So lovely and beautiful!

xx
Hoda
www.joojoo-blog.blogspot.com

Sharina Karim said...

Love your scarf... do visit sharinaexquisite.blogspot.com for more hijab and beauty tips...

wiwin esti rahayu said...

Salam kenal mbak dian..
Dimana yah tempat/ onlineshop buat liat2 koleksimu.. Coz pengen banget beli dress kamu nih

Iphiet said...

your photos is so lovely!

http://petitecovered.blogspot.com/

Beauty Follower said...

Beautiful dress,
love the colors!

http://beautyfollower.blogspot.gr/

Dina Irvani said...

U have such a great photographer :)

http://sisterhoodfash.blogspot.com/

Amanda InĂ¡cio said...

You look amazing!!
Hey, I did a post on my blog with 7 of my favorite blogs. You are there!
xx

Am
http://vinteepoucos.com.br/?lang=en

Juna HED said...

good taste, very good fashion style

Juna HED said...

bagus sekali,,, warnanya sangat lembut dan pas,, by kata-kata cinta

Ghisllei Brasil said...

HO GOD! LOVE LOVE LOVE! NICE PICS, FOLLOW ME BLOG?
~> Quase Meia Noite

nourrr said...

Love the pastel colors ! I have posted an Ootd for weddings too :)


Enjoy,

nourelm.tumblr.com