Wednesday, September 14, 2011

Sweet Rustic

IMG_1357
IMG_1366
IMG_1335
IMG_1379

just bought a Balenciaga bag at Flea Market
start to in love with it!

24 comments:

Fariza said...

manisnya

Euis Maharani Rachmad said...

Saya fans nya dian :)

Nonni Shetya said...

ka di cantik bangeeet..subhanallah,,

Kisah_Sang_Wanita said...

cantik2 ya foto'a, apa saya bisa berpenampilan seperti itu ya?
ingin sekali pakai rok panjang tapi aku pendek. Ajari aku berjilbab, berbusana & makeup seperti ka dian dunk ^___^

LaiLa said...

I like the bag, it's so beautiful! :) and the outfit it's beautiful too! :) I like the scraf!

xoxo

ayappe said...

kak di , bisa bikin tutorial buat model jilbab seperti itu ? ? aku pingin banget make ky gitu tp gk tau gimana :)

Zainatul Abadiah said...

cantik banget mba :)


visit zainatulabadiah.blogspot.com n follow thengkyuu :)

eye*da said...

Assalamualaikum dian:)

I've been reading your posts for quite some time:) You look simple and yet stunning:) I wish some of your collections sold online or available in Malaysia. Perhaps in the future?

Take care dian:)

Wassalam

Style Blogger said...
This comment has been removed by the author.
Asri Ainindita said...

looks so stunning, kak Di! beautiful as always :>

♥●• Izdiher·•●♥ said...

You looks so cute. Shots are amazing

Follow each other .

prahmahita rayi said...

loveeee your pictures :3

Syazwan Che Deraman said...

manis letin.

erinchunk said...

i can see ur baby bump? :)

Mustika Hayati said...

bagus kak fotonya ;)

mungil nisa said...

Suka banget sama gayanya mbk Dian.. :D cantik.... aku punya temen namanya dian amalia, aku tulis di blog aku, judunya bukan dian pelangi, tapi dian amalia.... hehehe...

Syafiq_Elf said...

Akk cantik :D

dinia_lexa said...

waaa,,,, u r so beautiful,, love ur style ,,, and waiting for ur next picture :D

♥ Miss Hijabi said...

Salam Dian,

Just letting you know that I am wearing one of your kaftans in my latest blog post. Please share it with your readers so they can see your lovely designs!

Ange.

♥ Miss Hijabi said...

here it is:



http://www.misshijabi.com/2011/09/ootd-cutest-little-yellow-manicure.html

Bunda Online said...

teh dian keliatan lagi ngisi :) betulkan hehehe :) selamat yah kalo udah...insya Allah menyusul deh

Baju24.com said...

we are on big saleeee almost all item :)

grab fasssttt :)

http://www.baju24.com/product/lists/AI00000000

xox,
www.baju24.com
@baju24

Sultan Kata Isnainsyah said...

nice post! anyway baca postingan ane yak. ceritanya ada Pria pertama berdandan rapi dengan kemeja dan sepatu ternama, pria kedua hanya mengenakan kaos. Mana yang bakal keterima kerja duluan? Nyok baca postingan ane ttg ini di http://bit.ly/lamker , jangan lupa komen2nya juga ya. Thanks :))

when i meet my veil said...

diaann... pengen tutorial turbannya loh..